Seizoen 2020-2021

Status-update ijsbaan (12-02-2011)

LET OP!!! We signaleren dat niet alle kinderen aangemeld worden met hun eigen lidmaatschapnummer. Dit is echter wel noodzakelijk! 

Het vele werk van de vrijwilligers en het bestuur om de baan te verbeteren heeft zijn vruchten afgeworpen! Dit betekent dat we vanaf aanstaande zaterdag de baan kunnen openstellen voor  ALLEEN BESTAANDE LEDEN! (leden die in het bezit zijn van een lidmaatschapskaart seizoen 2020-2021 waar ook het lidnummer op vermeld staat).

Buiten de ijsvloer geldt een mondkapjes plicht.      *****NEEMT U UW EIGEN MONDKAPJE MEE****

Vanwege de geldende Corona-maatregelen geldt het volgende:

  • Voor het gebruikmaken van de ijsbaan moet er gereserveerd worden.
  • We hanteren tijdsblokken van een 1 uur. max 75 personen per tijdsblok.
  • Er kan geen gebruik gemaakt worden van toiletten.
  • De kantine is gesloten.
  • Per reservering kunnen vier leden worden aangemeld. !!LET OP!! Vermeld alle lidnummers die komen (ook de niet schaatsende) in het invulveld (extra info
  • Protocol opening IJsvereniging Dedemsvaart Sluis 6-7 

 

Status-update ijsbaan [ G E S L O T E N ]  (11-02-2021)

Woensdagavond hebben we als bestuur weer vergaderd. Het ijs is dusdanig slecht (bros ijs), dat als we niks proberen de baan sowieso gesloten blijft. Daarom gaan we proberen om water over de bestaande ijsvloer te laten vloeien om zo de ijsvloer te versterken. Wanneer het er op lijkt dat dit werkt, laten we de vervolgstappen weten.

 

 

Status-ijsbaan [08-02-2021]

Momenteel neemt de schaatskoorts in rap tempo toe, nu de temperaturen zowel ’s nachts als overdag ruim onder het vriespunt zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor ons als bestuur van de ijsvereniging.

Om die reden hebben we als bestuur vergaderd en daaruit blijkt dat we met twee dilemma’s kampen, waarover we uiterlijk woensdagavond beslissingen zullen moeten nemen.

Het eerste dilemma is of we kunnen voldoen aan de huidige Corona-maatregelen. Momenteel zijn we aan het uitzoeken wat er wel en niet mag en wat haalbaar is. Gezondheid voor zowel de leden als de bestuursleden en vrijwilligers staat voorop.

Het tweede dilemma is dat het de vraag is of er vanwege de enorme sneeuwval een goede ijsvloer kan ontstaan. Momenteel lijkt dit er nog niet op. Zie ook onderstaande foto’s.

 

 

Wat al wel duidelijk is, is dat als we open kunnen gaan, dit alleen voor leden zal zijn die al in het bezit zijn van hun lidmaatschapskaarten seizoen 2020-2021.

Aanmelden als nieuw lid kan dus alleen vanaf volgend seizoen.

We houden u op de hoogte!

 

 

Ledenvergadering

Helaas kunnen we vanwege de maatregeln rondom Covid-19 de vergadering niet houden in november. In afwachting wat de verdere ontwikkeling rondom Covid-19 gaan we de vergadering in eerste instatntie verplaatsen naar begin 2021, mocht de situatie niet verbeteren zal de ledenvergadering komen te vervallen. wanneer deze begin 2021 door kan gaan komen we terug met een datum. Via onderstaande link kunt u wel de laatste nieuwsbrief lezen van de IJsvereniging.

Nieuwsbrief 2020 - 2021

Week 42 / Week 43 (midden Oktober)

In deze weken worden de nieuwsbrieven en lidmaatschapskaarten weer rond gebracht.

 

September (week 37 / 38)

In september (rond de 11e / 14e) vindt de automatische incasso weer plaats.

 

1 Augustus (start van het seizoen)

1 augustus is de start van het seizoen 2020-2021. Alle wijzigingen die voor deze datum zijn aangeleverd worden verwerkt in de ledenadministratie.