Welkom op onze website!

Laatste update [05-01-2020)

Wij wensen iedereen een gezond 2020 toe, ook hopen wij dat we dit seizoen nog een ijsperiode krijgen.

Versterking binnen het bestuur!

Afgelopen zomer zijn we begonnen met het zoeken naar een vervanger voor onze aftredende en niet herkiesbare voorzitter. Na 15 jaar heeft Jan Drogt tijdens de algemene ledenvergadering dan ook afscheid genomen. De krantenartikelen, brieven en nieuws op de website / Facebook zijn niet voor niets geweest. Er hebben zich leden gemeld die wel oren hadden naar de functies waar wij de oproep voor hadden geplaatst. Zo hebben we tijdens de algemene ledenvergadering al kennis gemaakt met de nieuwe potentiƫle voorzitter Harro Wassens. Nadat de leden hem hebben aangenomen heeft ook het bestuur voltallig ingestemd om Harro de titel voorzitter te geven. Via deze weg wensen wij Harro veel succes toe!