Gezinsabonnement:

Het gezinsabonnement houdt in, dat de ouder(s) van de kinderen ook lid worden van de ijsvereniging (voor € 8,50 per seizoen). Dit geeft als groot voordeel dat de kinderen tot en met 5 jaar GRATIS zijn, de kinderen van 6 tot en met 17 jaar voor € 3,00 per kind per seizoen lid zijn. Ook is het mogelijk wanneer er geen kind(eren) zijn, dat u en uw partner lid worden (voor € 8,50 per seizoen). Wanneer de ouder(s) geen lid worden, zullen de kinderen niet in aanmerking komen voor het gereduceerde tarief van het gezinsabonnement maar in de categorie individueel abonnement.

 

Individueel abonnement:

Het individueel abonnement is er voor iedereen. Het bedrag van een individueel abonnement is niet afhankelijk van de leeftijd, of je nu 8 jaar of 80 jaar bent, de contributie bedraagt € 7,00 per seizoen.

 

Donateurabonnement:

Het donateurabonnement is er in 2007 bijgekomen. De reden voor dit abonnement is dat er leden zijn die niet kunnen schaatsen of juist niet meer durven te schaatsen vanwege hun leeftijd, maar die de ijsvereniging wel wil blijven steunen. Dit is mogelijk voor € 5,00 per seizoen.

 

Hoe word ik lid?

!!!Wordt u lid tussen 1 april en 30 september dan wordt er éénmalig € 2,50 aan inschrijfgelden / administratiekosten in rekening gebracht, is dit tussen 1 oktober en 31 maart zal dit € 10,00 bedragen.Het inschrijfformulier kan worden verstuurd naar M. Jansen, Hoofdvaart 174, 7701 JR te Dedemsvaart. Let wel op dat alles is ingevuld wat van belang is.

 

Wijzigingen doorgeven:

Graag houden wij de ledenadministratie up to date, wanneer er in uw situatie iets wijzigd wat invloed heeft op onze administratie dan horen wij dit graag!